氏名 シュミット ケネス
氏名(英語) Schmidt Kenneth
所属 総合福祉学部 社会福祉学科
職名 教授

「Comprehensive worksheets for classroom use」

単著

201811

JALT2018: 44th Annual International Conference on Language Teaching and Learning, Shizuoka, Japan

Comprehensive worksheets requiring a written (and evaluated) result for everything done in the language classroom provide even unmotivated students a clear reason to engage constructively in classroom activities. The presenter will describe the development, implementation and perceived advantages of these sheets, as well as student response to them. Tips and tricks for effective worksheet design applicable to any context will also be offered.